Tuesday, October 8, 2013

Minu teine päev Ateenas/ Second day in Athen's

Everything is so wonderful. I really like here. Just at night it's much more safe to stay at home. Exactly I have my home now. Moved in yesterday evening and that's the best home every. The price is good and quality even better. Also the location is not bad for me. It's one hour drive with underground and tram. So nothing new for me:D And I have to say that public transport looks good here. Trams are new and clean and underground is like always:)
What's  more..hmmm...
One thing is weird here. It's not possible to pay with card here. Without cash you are nobody.
But I am really happy here. Now I just want to meet more people and get some more friends:)
PS! Today we have a welcome party!!!

Kui veidi veel siinsest elust rääkida siis kui minu jaoks on 30 kraadi palav siis nende jaoks on see paras aeg sulejope selga panna. Tänu sellele on siseruumid siin üsna jahedad. Olen kuulnud, et tänu konditsioneeridele on päris paljud juba haigeks jäänud:S

Siiani tundub mulle, et kohalikud on väga sõbralikud ja abivalmid. Mul on vedanud, sest Kreeklastele tõesti meeldivad blondid ja heledad;) Ja mitte, et ma tahaks kellelegi liiga teha, aga ma saan neist tõesti aru, sest siiani pole ma veel ühtegi ilusat blondi keekatari näinud.



Kui ma veel Eestis olles rääkisin, et oh jeeeeeee, mul on suure rõduga kodu  siis Kreekas on see nii tavaline. Kõik majad on võimsate rõdudega. Ja enamus on neist lilli täis topitud.
Piltidel ka mõned viisakamad stiilinäited.

Igatahes, ma ootan väga juba nädalavahetust, et saaks veidi turistina kätt proovida. Kindlasti pärast seda on mul ka rohkelt, mida jagada.


Väike huumorinurk:
Mul oli saabumise õhtul vestlus, mulle vastu tulnud meeldiva taksojuhiga Ateenast ja selle elanikonnast:
Mina: Kui palju elanikke elab Ateenas?
Taksojuht: Umbes 5 miljonit
Mina: oooo..nii palju. Meil Eestis elab kokku umbes 1.3 miljonit.
Taksojuht: Aaa...noo siis ei ole tegu just väga suure linnaga.


2 comments: